Blagdansko druženje ŽO HDZ-a i novinara Brodsko-posavske županije

Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Brodsko-posavske županije u prostorijama stranke na Trgu pobjede u Slavonskom Brodu uprigodila je tradicionalno blagdansko druženje s novinarima i predstavnicima medija koji djeluju na području ove županije.

Zahvaljujući novinarima za odaziv i dolazak na svečanost i dobru suradnju u protekloj godini predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik Pero Ćosić ukratko se osvrnuo na rezultate koje je HDZ ostvario u protekloj godini na razini ove županije i nacionalnoj razini općenito.

– Ono što je bitno bilo i za HDZ je to da smo ove godine imali lokalne izbore i da je HDZ učvrstio svoju snagu u Brodsko-posavskoj županiji, od 26 općina vlast obnašamo u 14, u  još dvije smo podržali nestranačke kandidate za načelnike, što je dobar rezultat. U gradu Slavonskom Brodu nismo pobijedili ali je razlika našeg kandidata u odnosu na aktualnog gradonačelnika znatno smanjena, to je dobar temelj za nas za ubuduće. Na županijskoj razini učinili smo sve što smo mogli i trebali, župan Marušić je prošao opet u prvom krugu, naša izborna lista za županijsku Skupštinu jako dobro je prošla i imamo većinu. Tako da mogu reći da je Hrvatska demokratska zajednica i dalje najveća hrvatska stranka unutar Brodsko-posavske županije. Ono što je po našem Statutu slijedilo jesu unutarstranački izbori, doveli smo ih do kraja i večeras imamo konstituiranje Županijskog odbora. Slijedom svega toga kao stranka imamo jedan mir, stabilnost i snagu i tako ćemo i dalje raditi i djelovati, po svim demokratskim standardima -kazao je u svom obraćanju Pero Ćosić. -Želim vama i vašim obiteljima blagoslovljen Božić i puno uspjeha i zdravlja u 2022.godini!. Još jednom vam hvala što ste se odazvali, dodao je. 

Autor teksta i slike: BG/Brodportal