Izborna skupština Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije

U ponedjeljak je u Slavonskom Brodu održana Izborna skupština Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije na kojoj je jednoglasno za predsjednicu Županijskog odbora Mladeži HDZ-a u trećem mandatu izabrana Sanda Livia Maduna. Na Izbornoj skupštini izabrani su i članovi Županijskog i Nadzornog odbora te izaslanici na nacionalni Izborni sabor Mladeži HDZ-a. Izbornoj skupštini su nazočili brojni gosti i predstavnici županijske organizacije HDZ-a, zastupnici u Hrvatskom saboru te članice i članovi Mladeži HDZ-a.

Prisutnima su se obratili potpredsjednik Gradske organizacije HDZ-a Slavonski Brod i zamjenik župana Brodsko-posavske županije Marko Šimić, predsjednik nacionalne Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak, te predsjednik Županijske organizacije HDZ-a, zastupnik u Hrvatskom saboru i predsjednik Županijske skupštine Brodsko-posavske županije Pero Ćosić.

Nakon obraćanja gostiju predsjednica županijske Mladeži Sanda Livia Maduna je podnijela Izvješće o radu koje je jednoglasno prihvaćeno, te se nakon završetka radnog dijela skupštine, obratila nazočnima i zahvalila na ukazanom povjerenju da organizaciju vodi i u trećem mandatu. „Uz ovakve ljude, zaista vjerujem u mogućnost pozitivnih promjena u hrvatskom društvu, kojima sve više

svjedočimo. Zadaća naše Mladeži je da budemo primjer, da mi budemo ta promjena i sigurna sam da ćemo imati razloga biti ponosni jedni na druge. Svojim djelovanjem i inicijativama kreiramo

najkvalitetnije politike kojima će se osigurati poticajno okruženje za život, rad i zasnivanje obitelji u svim krajevima Hrvatske. I upravo zato na nama je velika odgovornost“ – rekla je Sanda Livia Maduna u svom obraćanju prisutnima.