Obilježena 34.godišnjica osnutka županijske organizacije HDZ-a

U prepunoj Kazalisno-koncertnoj dvorani “Ivana Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu, Županijska organizacija HDZ-a Brodsko-posavske županije proslavila je 34. obljetnicu osnutka.

Svojim dolaskom proslavu je uveličao predsjednik HDZ-a i Predsjednik Vlade Andrej Plenković u pratnji ministara branitelja Tome Medveda, ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marina Piletica, ministra vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordana Grlića Radmana i ministrice poljoprivrede Marije Vučković.

Prije same svečanosti članovi HDZ-a prisjetili su se i onih koji više nisu s nama, položili vijence i zapalili svijeće za poginule i nestale hrvatske branitelje te prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana! Svečanost u dvorani su svojim izvedbama podržali i ženski vokalni sastav “Ad astra”, tamburaški sastav “Satir”, kao i dvoje mladih brodskih glazbenika solistica Gabrijela Babić i gitarist Marko Mršić. Glavne poruke koje su odaslane sa svečanosti bile su motivirajuće i energične- HDZ je u trendu i 34.godine nakon svojeg osnutka u našoj županiji.