Tradicionalno blagdansko druženje s predstavnicima medija

Danas je u prostorima stranke u Slavonskom Brodu upriličeno tradicionalno blagdansko druženje s predstavnicima medija. Druženju s medijima prisustvovali su predstavnici medija iz brojnih lokalnih medija i županijskih dopisništva nacionalnih medija, te članovi predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a Brodsko-posavske županije, saborski zastupnici, župan i zamjenik župana Brodsko-posavske županije, predsjednici stranačkih organizacija utemeljitelja i mladeži.

S najljepšim željama za novu 2024. godinu medijima su se obratili predsjednik Županijske organizacije HDZ, saborski zastupnik i predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić i brodsko-posavski župan Danijel Marušić. Predsjednik Ćosić osvrnuo se na postignuća Vlade RH na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem, period stabilnosti i sigurnosti koji se osjeti i u Brodsko-posavskoj županiji te najavio niz izbornih pobjeda za stranku u nadolazećim izbornim ciklusima. Župan Marušić istaknuo je brojne projekte koji su ostvareni na području naše županije tijekom prošle godine i najavio ostvarenje novih u ovoj 2024. godini.

„Smatramo da mediji i Hrvatska demokratska zajednica Brodsko-posavske županije imaju proaktivne odnose. Vi ste uvijek nama pristupačni, a i mi se uvijek trudimo medijima izaći u susret i pravovremeno se javljati na pozive. Mislim da je to jedan uzajaman profesionalan odnos koji nastojimo održati iz godine u godinu“ istaknuo je predsjednik Ćosić te zaključio: „Prolazit ćemo zajedno kroz ovu nadolazeću megaizbornu godinu i siguran sam da ćemo se u ovom prostoru opet naći slaveći izborne pobjede. A do tada, neka Vama i Vašim obiteljima nova godina donese obilje mira i radosti, zdravlja i naravno, puno poslovnog uspjeha!“